Συχνές Ερωτήσεις:

Τι είναι τα tape extensions;

Τα tape extensions είναι μια μέθοδος επέκτασης μαλλιών που χρησιμοποιεί
λεπτές, διπλής όψης ταινίες στα φυσικά μαλλιά. Κάθε ταινία έχει δύο πλευρές που
συγκολλώνται μεταξύ τους, πιάνοντας ένα λεπτό τμήμα από τα φυσικά μαλλιά.

Η διαδικασία τοποθέτησης είναι γρήγορη και δεν απαιτεί τη
χρήση θερμότητας ή κλιπ. Τα tape extensions προσφέρουν μια φυσική εμφάνιση και είναι
πιο ελαφριά σε σύγκριση με άλλες μεθόδους επέκτασης μαλλιών. Επιπλέον, είναι
ευκολότερα στη συντήρηση και μπορούν να αφαιρεθούν ή να τοποθετηθούν ξανά με
σχετική ευκολία.

Πόσο διαφορετικά είναι τα tape extensions από άλλες μεθόδους επέκτασης μαλλιών;

Τα tape extensions διαφέρουν κατά βάση στον τρόπο που συνδέονται με τα
μαλλιά, χρησιμοποιώντας λεπτές ταινίες αντί για κλιπς, κερατίνη ή άλλα
συστήματα.Σε αντίθεση με άλλες τεχνικές όπως η χρήση κερατίνης ή μικρο-κρίκων, η εφαρμογή των tape extensions είναι γρήγορη και εύκολη. Η αφαίρεσή τους γίνεται επίσης σχετικά εύκολα με τη χρήση ειδικού διαλυτικού ενώ προσφέρουν φυσική αίσθηση και είναι ελαφριά.

Πόσο καιρό κρατούν τα tape extensions;

Η διάρκεια των tapeextensions εξαρτάται από τη φροντίδα καιτη συντήρηση
του μαλλιού.Συνήθως διαρκεί από 6 έως 8 εβδομάδεςενώ ανάλογα με την ποιότητα μπορούν να επανατοποθετηθούν από 3-6 φορές.

Είναι ασφαλή για τα φυσικά μαλλιά;

Τα tape extensions μπορούν να είναι ασφαλή για τα φυσικά μαλλιά, υπό την προϋπόθεση ότι εφαρμόζονται σωστά και φροντίζονται σωστά. Η ποιότητα των υλικών είναι σημαντική, και η υπεύθυνη εγκατάσταση από επαγγελματίες κομμωτές είναι ουσιώδης. Η συχνή φροντίδα και η τήρηση των οδηγιών για τον καθαρισμό και τη συντήρηση είναι επίσης κρίσιμες. Επιλέγοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη των tapeextensions χωρίς να θέτετε σε κίνδυνο την υγεία των μαλλιών σας. Η κακή εφαρμογή ή η έλλειψη συντήρησης μπορεί να οδηγήσει σε ζημιά των φυσικών μαλλιών. Ωστόσο, αν ακολουθήσετε τις κατάλληλες πρακτικές, τα tapeextensions μπορούν να προσθέσουν όγκο και μήκος στα μαλλιά σας χωρίς να προκαλέσουν ζημιά.

Τι προϊόντα styling μπορω να χρησιμοποιησω με τα tape extensions;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά προϊόντα styling με τα tapeextensions, αλλά είναι σημαντικό να επιλέξετε προϊόντα που δεν θα προκαλέσουν ζημιά στα μαλλιά ή στις ταινίες. Ορισμένα κατάλληλα προϊόντα περιλαμβάνουν:

1. Σπρέι Θερμοπροστασίας: Πριν από τη χρήση σεσουάρ, πρεσσαρίστρας ή άλλων στυλιστικών συσκευών, χρησιμοποιήστε ένα σπρέι θερμοπροστασίας για να προστατεύσετε τα μαλλιά από τη θερμότητα.
2. Λακ για Κράτημα: Ένα λακ για κράτημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διατηρήσετε το επιθυμητό σχήμα και κράτημα χωρίς να προκαλεί ζημιά στις ταινίες.
3. Σπρέι Λάμψης: Ένα σπρέι λάμψης μπορεί να προσθέσει φυσική λάμψη και λάμψη στα μαλλιά σας χωρίς να επηρεάζει την κόλλα των tapeextensions.
4. Κρέμες ή Λάδια Φινιρίσματος: Χρησιμοποιήστε ελαφριά κρέμα ή λάδι φινιρίσματος στις άκρες για να ενυδατώσετε και να δώσετε λάμψη χωρίς να επηρεάζετε τις ταινίες.
5. Ελαφριά Πούδρα Όγκου: Αν επιθυμείτε περισσότερο όγκο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελαφριά πούδρα όγκου στις ρίζες, αποφεύγοντας τις ταινίες.

Τι πρέπει να προσέξω κατά την επιλογή προϊόντων φροντίδας των tapes;

Η σωστή φροντίδα των tapeextensions είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της ποιότητάς τους και την επιδιόρθωση των μαλλιών σας. Κατά την επιλογή προϊόντων φροντίδας για τα tapeextensions, πρέπει να προσέξετε τα εξής:
1. Ειδικά Προϊόντα για Επεκτάσεις: Επιλέξτε προϊόντα φροντίδας που είναι σχεδιασμένα ειδικά για επεκτάσεις μαλλιών ή για χρήση με tapeextensions. Αυτά τα προϊόντα συνήθως δεν περιέχουν συστατικά που μπορεί να επηρεάσουν την κόλλα των ταινιών.
2. Υγρά Χωρίς Έλαια: Επιλέξτε υγρά φροντίδας που είναι χωρίς έλαια, καθώς τα έλαια μπορεί να επηρεάσουν την κόλλα των ταινιών και να προκαλέσουν την απώλεια της συγκόλλησης.
3. Αποφεύγετε τα Σιλικόνη και Παραφίνη: Σιλικόνη και παραφίνη είναι συνήθως αποφεύγονται, καθώς μπορεί να δυσκολεύσουν την αφομοίωση της ταινίας και να προκαλέσουν ολίσθηση.
4. Μαλακτικά για Ταινίες: Επιλέξτε μαλακτικά που είναι κατάλληλα για χρήση με ταινίες. Τα μαλακτικά βοηθούν στη διευκόλυνση της απλούστευσης και αποφεύγουν το ξεσπάσιμο των μαλλιών.
5. Εφαρμογή μόνο στο Κάτω Μισό των Μαλλιών: Όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα, εφαρμόστε τα μόνο στο κάτω μισό των μαλλιών, αποφεύγοντας την επαφή με τις ταινίες.
6. Καθημερινό Απλό Χτένισμα: Χτενίστε τα μαλλιά σας καθημερινά, χρησιμοποιώντας έναν αντιστατικό χτένα, για να αποφύγετε το αναπλάτωμα και το μπλέξιμο των μαλλιών.

Τι σαμπουάν μπορώ να χρησιμοποιήσω με τα tape extensions;

Όταν έχετε tape extensions, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ήπια σαμπουάν και προϊόντα φροντίδας που δεν θα προκαλέσουν ζημιά στις ταινίες ή τα μαλλιά. Παρακάτωείναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη:
1. Σαμπουάν Χωρίς θειικά Άλατα (Sulfate-Free): Επιλέξτε σαμπουάν που είναι χωρίς θειικά άλατα, καθώς τα θειικά άλατα μπορεί να προκαλέσουν αποκόλληση των tapeextensions. Τα σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα είναι πιο ήπια στα μαλλιά.
2. Σαμπουάν Ενυδάτωσης: Επιλέξτε σαμπουάν που προσφέρει ενυδάτωση, καθώς οι tapeextensions χρειάζονται τη φροντίδα για να παραμείνουν υγιή και απαλά.
3. Αποφύγετε τα Έντονα Χημικά Συστατικά: Αποφύγετε σαμπουάν που περιέχουν έντονα χημικά συστατικά, όπως σιλικόνες ή αλκοόλ, που μπορεί να επηρεάσουν την πρόσφυση της κόλλας.
4. Απαλό Ξεβγάλισμα: Ξεβγάλετε προσεκτικά τα μαλλιά με άφθονο νερό κατά το ξεβγάλισμα για να αποφευχθεί οποιοσδήποτε υπολειμματικός καθαρισμός.
5. Εφαρμογή Σαμπουάν στο Τριχωτό του Κεφαλιού: Απλώστε το σαμπουάν κατά μήκος του τριχωτού του κεφαλιού, αποφεύγοντας την άμεση εφαρμογή στις ταινίες.
Καλό είναι να συμβουλευτείτε τον επαγγελματία κομμωτή που έχει τοποθετήσει τα extensions σας για συγκεκριμένες συστάσεις. Πάντα ακολουθείτε τις οδηγίες φροντίδας που παρέχονται για να διατηρήσετε την κατάσταση των tapeextensions και την υγεία των μαλλιών σας.

Πώς μπορώ να πλένω τα μαλλιά με τα tape extensions;

Το πλύσιμο των μαλλιών με τα tape extensions απαιτεί προσοχή και ιδιαίτερη φροντίδα για να διασφαλιστεί η διατήρηση της ποιότητας και της σωστής τοποθέτησης των extensions. Εδώείναι μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε:
1. Απαλό Ξεμπέρδεμα: Πριν από το πλύσιμο, ξεμπερδέψτε προσεκτικά τα μαλλιά σας, χρησιμοποιώντας έναν αντιστατικό λαιμό ή έναν ανάλογο απαλό χτένισμα, ξεκινώντας από τις άκρες και προχωρώντας προς τη ρίζα.
2. Σαμπουάν Χωρίς Θειικά Άλατα: Χρησιμοποιήστε ένα απαλό σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα, καθώς τα θειικά άλατα μπορεί να επηρεάσουν την πρόσφυση της κόλλας των tapeextensions.
3. Εφαρμογή Σαμπουάν στο Τριχωτό του Κεφαλιού: Απλώστε το σαμπουάν κατά μήκος του τριχωτού του κεφαλιού, αποφεύγοντας την άμεση εφαρμογή στις ταινίες των extensions.
4. Ήπιο Μασάζ: Πλύνετε τα μαλλιά σας με ήπιο μασάζ, αποφεύγοντας υπερβολική τριβή στις ταινίες.
5. Προσεκτικός Ξεβγάλισμα: Ξεβγάλτε προσεκτικά τα μαλλιά σας με άφθονο νερό, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει όλο το σαπούνι και αποφύγετε τον υπερβολικό και άγριο ξεβγάλισμα.
6. Εφαρμογή Καταλύτη ή Μαλακτικού (Προαιρετικά): Αν χρησιμοποιείτε καταλύτη ή μαλακτικό, εφαρμόστε το μόνο στις άκρες των μαλλιών, αποφεύγοντας τις ταινίες.
7. Απαλό Στέγνωμα: Στεγνώστε απαλά τα μαλλιά με μια μαλακή πετσέτα, αποφεύγοντας τριβή και τράβηγμα στις ταινίες.
Ακολουθήστε αυτά τα βήματα με προσοχή, και πάντα τηρείτε τις οδηγίες φροντίδας που σας έχει δώσει ο επαγγελματίας κομμωτής που τοποθέτησε τα tapeextensions σας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω θερμότητα στα μαλλιά με τα tape extensions;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θερμότητα στα μαλλιά σας που έχουν tapeextensions, αλλά πρέπει να το κάνετε με προσοχή και να ακολουθείτε ορισμένες οδηγίες για να διατηρήσετε την κατάσταση των extensions. Εδώείναι μερικάσημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη:
1. Χρησιμοποιήστε Θερμοπροστατευτικά Προϊόντα: Πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στυλιστική συσκευή, όπως σίδερα, σεσουάρ ή πρέσα, εφαρμόστε πρώτα ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν στα μαλλιά σας και αποφύγετε την άμεση επαφή με τις ταινίες των extensions.
2. Ρυθμίστε τη Θερμοκρασία: Χρησιμοποιήστε τις χαμηλότερες δυνατές θερμοκρασίες για τις στυλιστικές συσκευές, όπως σίδερα και σεσουάρ. Αποφύγετε την υπερβολική θερμότητα που μπορεί να επηρεάσει την κόλλα των extensions.
3. Επαναλάβετε τη Θερμότητα: Μην επαναλαμβάνετε πολλές φορές το πέρασμα των συσκευών στο ίδιο μέρος των μαλλιών. Μειώστετονχρόνο επαφήςγια να αποφευχθεί υπερθέρμανση.
4. Προσοχή στις Άκρες: Επικεντρωθείτε στο στύλινγκ των μαλλιών και αποφύγετε την άμεση επαφή των συσκευών με τις ταινίες των extensions. Η εφαρμογή θερμότητας κοντά στις ταινίες μπορεί να επηρεάσει την πρόσφυση.
5. Κατευθυντική Σκόνη ή Κρέμα: Εφαρμόστε κατευθυντική σκόνη ή κρέμα πριν από τη χρήση των συσκευών για να βοηθήσετε στη διατήρηση του στιλ.
6. Κανονική Περιποίηση: Ακολουθείτε τις κανονικές πρακτικές φροντίδας για τα tapeextensions, όπως αποφυγή υπερβολικής τριβής και χρήση προϊόντων φροντίδας.

Πόσο χρόνο απαιτεί η εφαρμογή των tape extensions;

Ο χρόνος που απαιτείται για την εφαρμογή των tapeextensions εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων του μήκους των μαλλιών σας, του πάχους της τρίχας, του αριθμού των tapes που επιλέγετε και της επιθυμητής πυκνότητας. Επίσης, ο χρόνος εφαρμογής εξαρτάται από την εμπειρία και την τεχνική του επαγγελματία κομμωτή που τα τοποθετεί.
Συνήθως, η εφαρμογή των tapeextensions μπορεί να διαρκέσει από 15 λεπτά μέχρι 1 ώρα. Ο κομμωτής θα επιλέξει τον τρόπο τοποθέτησης των extensions με βάση τον τύπο των μαλλιών σας, την επιθυμητή εμφάνιση και τις προτιμήσεις σας.

Μπορώ να βάψω τα tape extensions;

Οι tape extensions μπορούν να βαφούν, αλλά χρειάζεται να ληφθούν ορισμένα προληπτικά μέτρα για να διατηρηθεί η κατάσταση των επεκτάσεων και να αποφευχθεί ζημιά. Εδώείναι μερικάσημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη:
1. Επαγγελματική Βαφή: Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε βαφή, είναι σημαντικό να επιλέξετε επαγγελματικά προϊόντα βαφής και να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία κομμωτή για την κατάλληλη διαδικασία.
2. Δοκιμάστε Πρώτα σε Μικρή Περιοχή: Πριν εφαρμόσετε τη βαφή σε όλα τα μαλλιά, δοκιμάστε πρώτα τη βαφή σε μια μικρή περιοχή των extensions για να δείτε πώς αντιδρούν.
3. Αποφεύγετε τις Ταινίες: Προσπαθήστε να αποφύγετε την άμεση επαφή των ταινιών των extensions με τη βαφή. Αν κατά τη διάρκεια της εφαρμογής η βαφή έρθει σε επαφή με τις ταινίες, καθαρίστε τις άμεσα.
4. Απαλός Χειρισμός κατά τη Βαφή: Χειρίζεστε τα extensions με προσοχή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της βαφής, αποφεύγοντας τράβηγμα ή υπερβολική τάση στα μαλλιά.
Πριν προχωρήσετε στη βαφή των tapeextensions, προτείνεται να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία κομμωτή που έχει εμπειρία με τις επεκτάσεις, προκειμένου να λάβετε τις κατάλληλες συμβουλές και να εξασφαλίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Υπάρχουν περιορισμοί στον τύπο των μαλλιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα tapes;

Όχι, γενικώς δεν υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί στον τύπο των μαλλιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες κομμωτικές επεξεργασίες. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τα αποτελέσματα και την απόδοση των διαφόρων διαδικασιών και προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Αυτοί περιλαμβάνουν:
1. Υφή Μαλλιών: Η υφή των μαλλιών (λεία, κυματιστά, σγουρά) μπορεί να επηρεάσει την εφαρμογή και τη διατήρηση συγκεκριμένων κομμωτικών στιλ ή προϊόντων.
2. Κατάσταση Μαλλιών: Τα κατεστραμμένα ή υπερεκτενή μαλλιά μπορεί να αντιδρούν διαφορετικά σε διάφορες επεξεργασίες. Η υγεία των μαλλιών είναι σημαντική για τα καλύτερα αποτελέσματα.
3. Χημικές Επεξεργασίες Προηγούμενες: Αν έχουν γίνει προηγούμενες χημικές επεξεργασίες (όπως βαφές ή λείανση), αυτές μπορεί να επηρεάσουν τη δυνατότητα εφαρμογής νέων επεξεργασιών.
Είναι πάντα σημαντικό να συμβουλεύεστε με έναν επαγγελματία κομμωτή πριν αποφασίσετε για συγκεκριμένες κομμωτικές διαδικασίες, καθώς αυτός μπορεί να σας παρέχει προσαρμοσμένες συμβουλές βάσει των ιδιαιτεροτήτων των μαλλιών σας.

Ποια είναι η διαδικασία αφαίρεσης των tape extensions;

Ποια είναι η διαδικασία αφαίρεσης των tapeextensions;
Η αφαίρεση των tapeextensions (επεκτάσεων μαλλιών με κολλητικές ταινίες) πρέπει να γίνεται προσεκτικά, ώστε να μην προκληθεί ζημιά στα φυσικά μαλλιά. Η διαδικασία αφαίρεσης περιλαμβάνει τα εξής βήματα:
1. Εφαρμογή Διαλύτη Κολλητικής Ταινίας: Χρησιμοποιείται ένα ειδικό υγρό ή διαλύτης για να αποδυναμώσει την κολλητική ταινία που κρατά τις επεκτάσεις στα μαλλιά.
2. Απομάκρυνση Ταινίας: Ο κομμωτής ανοίγει προσεκτικά την ταινία με τη χρήση του διαλύτη, χωρίζοντας την από τα φυσικά μαλλιά. Είναι σημαντικό να γίνει αυτό προσεκτικά, ώστε να μην προκληθεί υπερβολική τριβή στα μαλλιά.
3. Αφαίρεση των Επεκτάσεων: Μετά την απομάκρυνση της ταινίας, οι επεκτάσεις αφαιρούνται απαλά από τα μαλλιά. Ο κομμωτής πρέπει να είναι προσεκτικός για να μην τραβήξει ή να καταστρέψει τα φυσικά μαλλιά.
4. Καθαρισμός Κολλητικών Υπολειμμάτων: Ενδέχεται να υπάρχουν κολλητικά υπολείμματα στα μαλλιά μετά την αφαίρεση των επεκτάσεων. Αυτά αφαιρούνται προσεκτικά, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιπλέον διαλύτης αν απαιτείται.
5. Λούσιμο και Φροντίδα: Μετά την αφαίρεση των επεκτάσεων, είναι καλό να πλυθούν και να φροντιστούν τα μαλλιά για αποφυγή ενδεχόμενων υπολειμμάτων και για τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών.
Η διαδικασία αυτή πρέπει να πραγματοποιείται από επαγγελματία κομμωτή για να αποφευχθούν ζημιές στα μαλλιά κατά τη διαδικασία αφαίρεσης.

Πώς αντιδρούν τα tape extensions στην υγρασία;

Τα tape extensions αντιδρούν στην υγρασία όπως τα φυσικά μαλλιά, και η αντίδρασή τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο και την ποιότητα των επεκτάσεων, καθώς και από το πώς φροντίζονται. Τα tapeextensions μπορεί να αντιδρούν στην υγρασία με τους εξής τρόπους:
1. Φουσκώνουν/Κυμαίνονται: Όπως και τα φυσικά μαλλιά, ορισμένα τύποι tapeextensions μπορεί να φουσκώσουν ή να κυμαίνονται υπό την επίδραση της υγρασίας. Αυτόείναι πιοκοινόσε επεκτάσειςμε ανοιχτότρίχωμα.
2. Διατήρηση του Σχήματος: Ορισμένες επεκτάσεις μπορεί να διατηρούν το σχήμα τους καλύτερα σε συνθήκες υγρασίας, ενώ άλλες ενδέχεται να χάνουν την ίδια τους τη μορφή.
3. Διάρκεια Ζωής: Η υγρασία μπορεί να επηρεάσει τη διάρκεια ζωής των tapeextensions. Σε υψηλά επίπεδα υγρασίας, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα όπως η υπερβολική απορρόφηση ύγρασης, που μπορεί να επηρεάσει τη δομή τους.
Για να διατηρήσετε την καλή κατάσταση των tapeextensions σε συνθήκες υγρασίας, συνιστάται να χρησιμοποιείτε ειδικά προϊόντα φροντίδας που είναι σχεδιασμένα για επεκτάσεις μαλλιών και να ακολουθείτε τις συστάσεις του κομμωτή σας. Επίσης, αποφεύγετε την υπερβολική έκθεση σε υγρασία, όπως μακρόχρονη εκτίθεση σε υγρές και θερμές συνθήκες, για να διατηρήσετε την ποιότητα των επεκτάσεων.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Remy και Virgin ποιότητας;

1. Remy Hair (Μαλλιά Remy):
Ο όρος Remy αναφέρεται στη διαδικασία επεξεργασίας των μαλλιών. Τα μαλλιά Remy προέρχονται από ενότητες των μαλλιών όπου οι τρίχες παραμένουν στον ίδιο φυσικό κατάλογο που βρίσκονταν όταν συλλέγονταν. Αυτό σημαίνει ότι οι τρίχες διατηρούν την κατεύθυνση τους και δεν ανακατεύονται με άλλες τρίχες κατά τη διαδικασία συλλογής. Τα μαλλιά Remy θεωρούνται υψηλής ποιότητας και φυσικής εμφάνισης.
2. Virgin Hair (Παρθένο Μαλλί):
Ο όρος Virgin αναφέρεται στην κατάσταση των μαλλιών πριν από την επεξεργασία. Τα μαλλιά Virgin προέρχονται από μαλλιά που δεν έχουν υποστεί καμία χημική επεξεργασία, όπως βαφές ή θερμική επεξεργασία. Είναι τα μαλλιά στην φυσική τους κατάσταση, πριν από οποιαδήποτε επεξεργασία.

Γιατί ένα κομμωτήριο πρέπει να εχει σταντ με tape extensions μαλλιά στο χώρο του;

Ένα κομμωτήριο που προσφέρει υπηρεσίες επέκτασης μαλλιών πρέπει να έχει ένα σταντ με tape
extensions μαλλιά στο χώρο του για τους παρακάτω λόγους:
1. Παρουσίαση Επιλογών: Ένα σταντ με τα tape extensions επιτρέπει στους πελάτες να δουν τις διαθέσιμες επιλογές χρωμάτων, μήκους και τύπων μαλλιών. Αυτό τους βοηθάει να κάνουν πιο ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με το τι τους ταιριάζει καλύτερα.
2. Ευκολία Πρόσβασης: Έχοντας τα extensions μαλλιά εκτεθειμένα στον χώρο του κομμωτηρίου, οι κομμωτές έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτά κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, εξασφαλίζοντας ομαλή και αποτελεσματική εργασία.
3. Προώθηση Υπηρεσιών: Η επιδείξη των tape extensions μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση των υπηρεσιών επέκτασης μαλλιών που προσφέρει το κομμωτήριο. Οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν πώς φαίνονται τα προϊόντα πριν αποφασίσουν να τα εφαρμόσουν.
4. Εμπιστοσύνη και Επαγγελματική Εικόνα: Η παρουσία των tape extensions μαλλιών σε έναν επαγγελματικό σταντ μπορεί να δημιουργήσει εμπιστοσύνη στους πελάτες, δείχνοντας ότι το κομμωτήριο είναι ενημερωμένο και παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.
5. Εξατομίκευση και Συμβουλές: Ένας κομμωτής μπορεί να χρησιμοποιήσει το σταντ για να συζητήσει
με τους πελάτες τις διάφορες επιλογές και να προσφέρει