Όροι χρήσης

Η Ατομική επιχείρηση Glow Hair Extensions με την επωνυμία «ΗΛΙΑΔΗΣ ΡΩΜΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ», εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής, οδός  Αγίας Τριάδος  αριθμ. 7, Τ.Κ 15343, Τηλ. +302106397864, ΑΦΜ 106854806, Δ.Ο.Υ  Χολαργού, με αριθμό ΓΕΜΗ 063500703000. Κάθε επισκέπτης – χρήστης – συνεργάτης της ιστοσελίδας οφείλει να διαβάσει και να αποδεχθεί πλήρως τους παρακάτω όρους που θέτει το siteglowextensions.gr προκειμένου να αξιοποιήσει οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας. Το glowextensions.gr, έχοντας υπόψη τη ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και τις περί αυτής εξελισσόμενης νομοθεσίας, διατηρεί το δικαίωμα αναπροσαρμογής των παρακάτω όρων, κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών της ιστοσελίδας.

ΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Το glowextensions.grπεριλαμβάνει έναν αριθμό συνδέσμων (links) με άλλες ιστοσελίδες. Οι σύνδεσμοι δημιουργούνται για την εξυπηρέτηση των χρηστών και σε καμία περίπτωση το glowextensions.grδεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών, για τις οποίες αποκλειστικοί υπεύθυνοι είναι οι ιδιοκτήτες τους. Το glowextensions.grδεν είναι υπεύθυνο για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι ιστοσελίδες αυτές, ούτε οι σύνδεσμοι με τις ιστοσελίδες αυτές συνεπάγεται πως το glowextensions.grενστερνίζεται ή αποδέχεται απόλυτα το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που παρέχουν. Επίσης το glowextensions.grδεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών των ιστοσελίδων προς τις οποίες έχουν δημιουργηθεί σύνδεσμοι.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Με εξαίρεση όσον ρητά αναφέρονται (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών, φορέων και άλλων πηγών), όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας glowextensions.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, εφαρμογών, video, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων που περιέχονται εδώ, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, της ιστοσελίδας glowextensions.grκαι προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Το glowextensions.grεπιτρέπει ανεπιφύλακτα την αποκλειστικά προσωπική χρήση και αξιοποίηση όλου του υλικού, που αποτελεί πνευματική του ιδιοκτησία, για εκπαιδευτικούς λόγους. Κανένας όμως δεν δύναται να αξιοποιήσει το υλικό αυτό για εμπορική χρήση με οποιονδήποτε τρόπο.

Κανένα αρχείο που αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ιστοσελίδας glowextensions.grδεν επιτρέπεται να αναδημοσιευθεί και να αποτελέσει αντικείμενο πώλησης ή άλλου είδους εμπορικής αξιοποίησης ολόκληρο ή μέρος αυτού ή τροποποιημένο σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, χωρίς την έγγραφη άδεια της ιστοσελίδας glowextensions.gr.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Το www.glowextensions.grουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους.

Το www.glowextensions.grευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.glowextensions.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιαστούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης, το www.glowextensions.grουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Το glowextensions.grκαταβάλει κάθε προσπάθεια το περιεχόμενο του να έχει πληρότητα, ορθότητα και να μεταφέρεται στον χρήστη με ασφάλεια, αλλά δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, το υλικό και τα λοιπά περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ότι τα λάθη θα διορθώνονται σε συγκεκριμένο χρόνο και δεν υπάρχει η πιθανότητα μεταφοράς επιζήμιων συστατικών.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το www.glowextensions.grδεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.glowextensions.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.glowextensions.gr, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για το www.glowextensions.gr. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να μην απεικονίζουν πιστά το τελικό προϊόν.

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Οποιοσδήποτε πελάτης μας αγοράσει προϊόν από το glowextensions.grδιατηρεί το δικαίωμα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, να επιστρέψει το προϊόν η τα προϊόντα που αγόρασε για οποιονδήποτε λόγο,ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση με άλλο προϊόν,η επιστροφή χρημάτων.

Το παραπάνω δικαίωμα υφίσταται μόνο σε περίπτωση που το προϊόν ή τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση,χωρίς να έχουν τεθεί σε λειτουργία ή να έχουν χρησιμοποιηθεί ή να έχει υποστεί φθορά η συσκευασία ή το προϊόν καθεαυτό.

Σε περίπτωση που το glowextensions.grδιαπιστώσει ότι δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί στον πελάτη την αντικατάσταση η την επιστροφή χρημάτων.

Το κόστος επιστροφής του προϊόντος ή των προϊόντων προς την έδρα μας επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη/αγοραστή.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσουν να επιστραφούν τα χρήματα εάν δεν ληφθούν τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΡΗΣΤΗ

Ο χρήστης δηλώνει ρητά και ανεπιφύλακτα ότι δίδει τη συγκατάθεσή του να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά του στοιχεία (διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας,τηλέφωνο κ.α) που αυτός ο ίδιος γνωστοποιεί στο διαχειριστή του e-shop κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του-πλοήγησης στον παρόντα δικτυακό τόπο (e-shop) και την ενδεχόμενη αγορά προϊόντων, με σκοπό να ενημερώνεται για σχετικές προωθητικές ενέργειες προϊόντων του e-shop, για διαφημιστικές καμπάνιες,νέα προϊόντα, εκπτωτικές τιμές κ.α.

NEWSLETTERS – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Τα newsletters τα οποία αποστέλλονται από το glowextensions.grστους χρήστες της υπηρεσίας ενημέρωσης μέσω email, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ιστοσελίδας και ως εκ τούτου προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων. Το glowextensions.grδιατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ

Κάθε χρήστης – μέλος – συνεργάτης, σε οποιοδήποτε επίπεδο δικαιοδοσίας ανάρτησης περιεχομένου κι αν βρίσκεται, αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στην ιστοσελίδα glowextensions.grκαι σε τρίτους, από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών αρθρογραφίας, σχολιασμού και ανάρτησης υλικού.

Συγκεκριμένα ο συντάκτης που αναρτά το κάθε κείμενο είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για κάθε περιεχόμενο προσβλητικό της προσωπικότητας, της τιμής, ή της υπόληψης τρίτων, ή περιεχόμενο που παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα τρίτων, ή παραβιάζει τον ποινικό νόμο γενικότερα. Για οποιαδήποτε ζημιά ή ηθική βλάβη προκληθεί δια των υπηρεσιών μας, από την ανάρτηση, δημοσίευση ή κοινοποίηση οιουδήποτε περιεχομένου, υπεύθυνος για την αποκατάσταση της είναι αποκλειστικά ο χρήστης – μέλος – συνεργάτης που προχώρησε στην ανάρτηση.

Τα μέλη και οι συνεργάτες που αναρτούν άρθρα, σχόλια και υλικό στο glowextensions.grοφείλουν με τις αναρτήσεις τους να συμβάλουν στη βασική στόχευση της ιστοσελίδας που είναι η βελτίωση των εκπαιδευτικών υπηρεσιών προς τον επισκέπτη και όχι κακόβουλα να γίνονται αναρτήσεις για άλλους σκοπούς. Ενδεικτικά, τηρώντας τη κείμενη νομοθεσία, το Σύνταγμα, τις Διεθνείς Συμβάσεις και τις γενικά παραδεκτές αρχές δεοντολογίας, θα πρέπει κάθε σχολιαστής – αρθρογράφος – εκδότης στο glowextensions.grνα μην αναρτά υλικό που:

Συγκροτεί αντικειμενικά προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής, της υπόληψης, της δημόσιας εικόνας, της περιουσίας οιουδήποτε τρίτου προσώπου,είναι αντίθετο με το Νόμο, τα ήθη, είναι δυσφημιστικό ή αντιτίθεται στις Συνταγματικές έννοιες προστασίας της ζωής, της τιμής, της περιουσίας, της αξίας του ανθρώπου ή παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα άλλων, ή συγκροτεί την υποκειμενική ή αντικειμενική υπόσταση οιουδήποτε εγκλήματος ή χαρακτηρίζεται από ρατσιστική διάθεση, περιέχει πορνογραφικό υλικό γενικά, ή παιδική πορνογραφία ειδικά, ή περιεχομένου που προσβάλλει την από το Σύνταγμα προβλεπόμενη προστασία της ανηλικότητας προσβάλλει το Δημοκρατικό Πολίτευμα, το δικαίωμα ανεξιθρησκείας την προστασία των μειονοτικών ομάδων, προωθεί το ρατσισμό και τη ξενοφοβία ή προσβάλλει τα ατομικά πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.

Ο επισκέπτης – χρήστης – μέλος της ιστοσελίδας glowextensions.gr, εκτός της αποκλειστικής του ευθύνης για την ανάρτηση και δημοσίευση οιουδήποτε θέματος, αναλαμβάνει την υποχρέωση, σε τυχόν νομική εμπλοκή, να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ζημιά του δικτυακού μας τόπου, ή οιουδήποτε τρίτου, και πιο συγκεκριμένα σε περίπτωση ζημιάς τρίτου και έναρξης νομικής διαδικασίας ενώπιον των Δικαστηρίων, υποχρεούται να ασκεί πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του δικτυακού μας τόπου, και στη συνέχεια να καταβάλει ενδεχομένως οποιοδήποτε ποσό, εκ του λόγου αυτού επιδικαστεί υπέρ τρίτου, και σε βάρος του δικτυακού μας τόπου. Σε κάθε περίπτωση ο χρήσης – μέλος του δικτυακού μας τόπου αποδέχεται ως νόμιμο και δίκαιο το δικαίωμα μας, να διαγράψουμε άμεσα την ανάρτηση και να διακόπτουμε την χρήση, των προσωπικών κωδικών πρόσβασης (password) αν ο χρήστης – μέλος παραβιάζει τους παραπάνω ενδεικτικά αναγραφόμενους όρους.